Exclusief voor Horeca Vlaanderen leden

Uniek in zijn soort bieden we verzekeringen aan die ontwikkeld zijn op maat van de horecaondernemer. In samenwerking met Horeca Vlaanderen kunnen we een verzekeringspakket aanbieden waarbij de leden genieten van speciale kortingstarieven. 

Leden die op zoek zijn naar een uitstekende service met competitieve premies zijn bij ons aan het juiste adres! Wij gaan net dat tikkeltje verder dan de rest met onze op maat gemaakte verzekeringsproducten.

Verzekeringen exclusief voor Horeca Vlaanderen

Dankzij onze samenwerking met Horeca Vlaanderen hebben we de risico’s en noden van de leden goed in kaart gebracht. Er werd een pakket op maat uitgewerkt dat uit kwalitatief goede verzekeringen en gunstige voorwaarden bestaat. Zo hoef je zelf niet meer te onderhandelen met meerdere maatschappijen om het onderste uit de kan te halen en bespaar je veel tijd en geld. De polisvoorwaarden en preventie-eisen die wij aanbieden zijn dan ook goedgekeurd door Horeca Vlaanderen. 

In de snel veranderende wereld van horecazaken is Horeca Vlaanderen voor ons de ideale partner. Zo kunnen wij aan onze klanten te allen tijde garanderen dat wij een up-to-date aanpak hanteren. Maar ook naar uw aanbevelingen luisteren wij graag om onze service nog te verbeteren!

Contacteer ons of kom gerust eens langs!

Tijd voor een voordeligere verzekering?

Horeca Verzekeringen is simpel.
Simpeler kan het niet zijn. Vergeet al dat gedoe, wij doen het papierwerk voor jou.
Zet de eerste stap richting betere voorwaarden en een exclusieve premie.